" Shajak SF 38 - Produkte - URSA
URSA GLASSWOOL

Shajak SF 38

Shajak jo i djegshëm, i gjithanshëm dhe shumë i kompresuar për izolim nga nxehtësia dhe zëri në ndërtime me struktura prej druri.

ursa-shajaksf38-1533034179.jpg

Fushat e aplikimit

Çati e pjerrët

  • Izolim poshtë dhe ndërmjet trarëve të çatisë

 

Tavani

  • Tavanet e kateve të epërme, pa qasje

 

Muri i jashtëm

  • Ndërtim i kornizës së drurit

Të dhënat teknike

Kodi i përcaktimit: MW-EN 13162-T2-DS(70,-)-MU1-AFr5

Lloji i aplikimit sipas ÖNORM B 6000: MW-WL

Vetitë

  • Vlera e përçueshmërisë termike λD = 0,038 W/mK
  • Reagimi ndaj zjarrit Euro-Klasa A1 (jo i ndezshëm)
  • Mbrojtje e shkëlqyeshme akustike Afr ≥ 5
  • Shenjat për ndihmë gjatë prerjes
  • I përshkueshëm

Trashësia
mm

Vlera U
W/m2K

Dimensionet e rollnes
Gjatësia x gjerësia (mm)

Paketë
m2/Pako

Paletë
Pako/Paletë

Paletë
m2/Paletë

100

0,36

5.500 x 1.200

6,60

24

158,40

120

0,30

4.700 x 1.200

5,64

24

135,36

140

0,26

4.000 x 1.200

4,80

24

115,20

160

0,23

3.500 x 1.200

4,20

24

100,80

180

0,20

4.000 x 1.200

4,80

24

115,20

200

0,18

3.500 x 1.200

4,20

24

100,80

220

0,17

3.200 x 1.200

3,84

24

92,16

240

0,15

3.000 x 1.200

3,60

24

86,40

Certifikatat

Udhëzime rreth përpunimit