" N-R-I - Produkte - URSA
URSA XPS

N-R-I

Pllakë me shkumë të fortë, nga polistireni i ekstruduar, i shkumëzuar me CO2 dhe përmban ajrin si gaz qelizor.

ursa-n-r-i-1487323293.jpg

Fushat e aplikimit

Muri i jashtëm

Izolimi i urave termike

Të dhënat teknike

Kodi i përcaktimit:
XPS-EN 13164-T1-CS(10/Y)300-DS(70,90)-DLT(2)5-TR100

Lloji i produktit sipas ÖN B 6000: XPS-R

Rezistenca në shtypje 10% Ngjeshja: 300 kPa

Ndezshmëria Euroklasse E

Vetitë

  • Teh i drejtë (i)
  • Sipërfaqja: e vrazhdë në dy anët

Trashësia
mm

λD-Vlera
W/mK

Dimensionet e pllakës
Gjatësia x gjerësia (mm)

Paketë
Pllaka /Pako

Paketë
m2/Pako

Paletë
Pako/Paletë

Paletë
m2/Paletë

Paletë
m3/Paletë

20

0,032

1.250 x 600

22

 

16,50

12

 

198,00

3,96

Certifikatat

Shkarkime

(PDF / 0,18 Mb)