" N-III-PZ-I - Produkte - URSA
URSA XPS

N-III-PZ-I

Pllakë me shkumë të fortë, nga polistireni i ekstruduar, i shkumëzuar me CO2 dhe përmban ajrin si gaz qelizor.

ursa-n-iii-pz-i-1487323661.jpg

Fushat e aplikimit

Muri i jashtëm

  • Izolimi i urave termike

Perimetër

  • Izolim i bazamentit

Të dhënat teknike

Kodi i përcaktimit:

XPS-EN-13164-T1-CS(10\Y)300-DS(70,90)-DLT(2)5-TR200

Lloji i produktit sipas ÖN B 6000: XPS-R

Rezistenca në shtypje 10% Ngjeshja: 300 kPa

Ndezshmëria Euroklasse E

Vetitë

  • Teh i drejtë (i)
  • Sipërfaqja: e gërryer në dy anët

Trashësia
mm

λD-Wert
W/mK

Dimensionet e pllakës
Gjatësia x gjerësia (mm)

Paketë
Pllaka /Pako

Paketë
m2/Pako

Paletë
Pako/Paletë

 

Paletë
m2/Paletë

Paletë
m3/Paletë

30

0,032

1.250 x 600

14

10,50

12

 

126,00

3,78

40

0,033

1.250 x 600

9

6,75

14

 

94,50

3,78

50

0,034

1.250 x 600

8

6,00

12

 

72,00

3,60

60

0,034

1.250 x 600

7

5,25

12

 

63,00

3,78

80

0,035

1.250 x 600

5

3,75

12

 

45,00

3,60

100

0,036

1.250 x 600

4

3,00

12

 

36,00

3,60

120

0,036

1.250 x 600

3

2,25

14

 

31,50

3,78

140

0,036

1.250 x 600

3

2,25

12

 

27,00

3,78

160

0,036

1.250 x 600

2

1,50

16

 

24,00

3,84

180

0,036

1.250 x 600

2

1,50

14

 

21,00

3,78

200

0,036

1.250 x 600

2

1,50

12

 

18,00

3,60

220

0,036

1.250 x 600

2

1,50

12

 

18,00

3,96

240

0,036

1.250 x 600

2

1,50

10

 

15,00

3,60

 

Certifikatat

Udhëzime rreth përpunimit