" Spannfilz SF 32 - Produkte - URSA
URSA GLASSWOOL

Shajak SF 32

Shajak jo i djegshëm, i gjithanshëm dhe shumë i kompresuar për izolim nga nxehtësia dhe zëri në ndërtime me struktura prej druri.

ursa-shajaksf32-1533033827.jpg

Fushat e aplikimit

Çati e pjerrët

  • Izolim poshtë dhe ndërmjet trarëve të çatisë

Tavani

  • Tavanet e kateve të epërme, pa qasje

Muri i jashtëm

  • Ndërtim i kornizës së drurit

Të dhënat teknike

Kodi i përcaktimit: MW-EN 13162-T2-DS(70,-)-MU1-AFr5

Lloji i aplikimit sipas ÖNORM B 6000: MW-WL

Vetitë

  • Vlera e përçueshmërisë termike λD = 0,032 W/mK
  • Reagimi ndaj zjarrit Euro-Klasa A1 (jo i ndezshëm)
  • Mbrojtje e shkëlqyeshme akustike Afr ≥ 5
  • Shenjat për ndihmë gjatë prerjes
  • I përshkueshëm

Trashësia
mm

Vlera U
W/m2K

Dimensionet e rollnes
Gjatësia x gjerësia (mm)

Paketë
m2/Pako

Paletë
Pako/Paletë

Paletë
m2/Paletë

50

0,58

7.600 x 1.200

9,12

18

164,16

80

0,37

4.800 x 1.200

5,76

18

103,68

100

0,30

4.000 x 1.200

4,80

18

86,40

120

0,26

3.200 x 1.200

3,84

18

69,12

140

0,22

2.800 x 1.200

3,36

18

60,48

160

0,19

2.500 x 1.200

3,00

18

54,00

180

0,17

3.300 x 1.200

3,96

12

47,52

200

0,16

3.000 x 1.200

3,60

12

43,20

220

0,14

2.500 x 1.200

3,00

12

36,00

240

0,13

2.300 x 1.200

2,76

12

33,12

Certifikatat

Udhëzime rreth përpunimit