" 35 RN <br> Spann- und Untersparrenfilz - Produkte - URSA
URSA

35 RN Shajak për trarë

Shajak me bardhësi natyrale, i gjithanshëm dhe shumë i kompresuar për izolim nga nxehtësia dhe zëri në ndërtime me struktura prej druri.

ursa-35_rn_spann-_und_untersparrenfilz-1487284084.jpg

Fushat e aplikimit

Çati e pjerrët

  • Izolim poshtë dhe ndërmjet trarëve të çatisë

 

Tavani

  • Tavanet e kateve të epërme, pa qasje
  • Izolimi i brendshëm i tavanit të pezulluar

 

Muri i jashtëm

  • Izolim për konstruksione nga druri

Technische Daten

Kodi i përcaktimit: MW-EN 13162-T2-DS(70,-)-MU1-AFr10

Lloji i aplikimit sipas ÖNORM B 6000: MW-WL

Vetitë

  • Vlera e përçueshmërisë termike λD = 0,034 W/mK
  • Reagimi ndaj zjarrit Euro-Klasa A1 (jo i ndezshëm)
  • Mbrojtje e shkëlqyeshme akustike Afr ≥ 10
  • Shenjat për ndihmë gjatë prerjes
  • i përshkueshëm

Trashësia
mm

Vlera U
W/m2K

Dimensionet e rollnes
Gjatësia x gjerësia (mm)

Paketë
m2/Pako

Paletë
Pako/Paletë

Paletë
m2/Paletë

50

0,61

14.000 x 1.200

16,80

12

201,60

100

0,32

5.600 x 1.200

6,72

18

120,96

120

0,27

4.800 x 1.200

5,76

18

103,68

140

0,23

4.000 x 1.200

4,80

18

86,40

160

0,21

3.500 x 1.200

4,20

18

75,60

180

0,18

3.200 x 1.200

3,84

18

69,12

200

0,17

2.800 x 1.200

3,36

18

60,48

220

0,15

3.300 x 1.200

3,96

12

47,52

240

0,14

3.000 x 1.200

3,60

12

43,20

260

0,13

2.800 x 1.200

3,36

12

40,32

280

0,12

2.500 x 1.200

3,00

12

36,00

Certifikatat