" Über URSA - URSA

URSA furnizon produkte cilësore izoluese nga një burim i vetëm për të gjitha segmentet e aplikimit në fushën e izolimit termik, izolimit të tingullit dhe të mbrojtjes nga zjarri. Për inxhinieri strukturore, inxhinieri civile, çati, mure apo dysheme, ne ofrojmë zgjidhje gjithëpërfshirëse për pothuajse çdo detyrë.

Cilësia më e lartë për kënaqësinë më të lartë të klientit - sipas kësaj filozofie mendojnë dhe veprojnë punonjësit në URSA. Vetëm kur klientët tanë janë të kënaqur, ne e kemi arritur qëllimin tonë.

Më shumë

Përdorimi i izolimeve të URSA ju siguron që asgjë nuk mund të shkojë keq. Departamenti ynë i cilësisë punon shumë për të siguruar pajtueshmërinë me standardet më të larta të cilësisë.

Më shumë

Referencat më të mira, të cilat e dëshmojnë cilësinë e produkteve tona izoluese janë vetë ndërtesat. Ndërtesa të shumta rezidenciale dhe komerciale janë izoluar me URSA lesh mineral dhe polistiren të ekstruduar (XPS), si ndërtesa të reja, ashtu edhe ato të renovuara.

Më shumë

A keni ndonjë pyetje? A ju nevojiten më shumë informata? A dëshironi të na kontaktoni? Ekipi ynë është në çdo kohë në dispozicion për pyetjet tuaja.

Më shumë