" Shajak izolues DF 39 DUETT - Produkte - URSA
URSA GLASSWOOL

Shajak izolues DF39 DUETT

Shajak jo i ndezshëm dhe shumë i ngjeshur për izolim ndaj nxehtësisë dhe izolimin e zërit të strukturave prej druri.

URSA GLASSWOOL DUETT janë shajakë izolues nga leshi mineral me një prerje horizontale. Përmes kësaj krijohen dy shtresa me trashësi të njëjtë, të cilat mund të përpunohen së bashku apo veç e veç.

ursa-shajakizoluesdf39duett-1533034386.jpg

Fushat e aplikimit

Tavani

  • Tavanet e kateve të epërme, pa qasje

 

Muri i jashtëm

  • Ndërtim i kornizës së drurit

Të dhënat teknike

Kodi i përcaktimit: MW-EN 13162-T2-DS(T+)-MU1-AFr5

Lloji i aplikimit sipas ÖNORM B 6000: MW-WL

Vetitë

  • Vlera e përçueshmërisë termike λD = 0,039 W/mK
  • Reagimi ndaj zjarrit Euro-Klasa A1 (jo i ndezshëm)
  • Mbrojtje e shkëlqyeshme akustike Afr ≥ 5
  • I përshkueshëm

Trashësia
mm

Vlera U
W/m2K

Dimensionet e rollnes
Gjatësia x gjerësia (mm)

Paketë
m2/Pako

Paletë
Pako/Paletë

Paletë
m2/Paletë

50+50 (100)

0,69

2 x 7500 x 1.200

18,00

30

540,00

60+60 (120)

0,59

2 x 6200 x 1.200

14,88

30

446,40

80+80 (160)

0,45

2 x 4700 x 1.200

11,28

30

338,40

100 (50+50)

0,37

7.500 x 1.200

9,00

30

270,00

120 (60+60)

0,31

6.200 x 1.200

7,44

30

223,20

140

0,27

5.400 x 1.200

6,48

30

194,40

160 (80+80)

0,23

4.700 x 1.200

5,64

30

169,20

180

0,21

4.200 x 1.200

5,04

30

151,20

200

0,19

3.700 x 1.200

4,44

30

133,20

220

0,17

3.400 x 1.200

4,08

30

122,40

240

0,16

3.100 x 1.200

3,72

30

111,60

Certifikatat

Udhëzime rreth përpunimit