" SDV - Produkte - URSA
URSA SECO

SDV

Frenues avulli me lagështi të ndryshueshme me shenjim vijëzor si ndihmesë për shtrim.

ursa-sdv-1487325434.jpg

Fushat e aplikimit

Çati e pjerrët

Çati e rrafshët

  • Për përdorim në çati të rrafshët e të pa ventiluar në konstruksione nga druri,
  • duhet të sigurohet llogaritja strukturore ose prova të tjera.

Muri i jashtëm

Të dhënat teknike

Vetitë

  • Përshkueshmëria ekuivalente e trashësisë së shtresës së ajrit sd-Wert 0,05-30 m
  • CE-vërtetuar sipas DIN EN 13984
  • Fletë poliamide, e laminuar në njërën anë me lesh xhami të veçantë me polipropilen
  • Me lagështi të ndryshueshme dhe rezistente ndaj shqyerjes
  • Hermetik në sipërfaqe

SD-Vlerë
m

Dimensionet e rollnes
Gjatësia x gjerësia (m)

Pesha
g/m2

Rollne
m2/Rollne

Paletë
Rollne/Paletë

Paletë
m2/Paletë

0,05 deri 30

50 x 1,5

rreth 104

75,00

24

1800,00

Shkarkime

(PDF / 0,97 Mb)