" PRO KP - Produkte - URSA
URSA SECO

PRO KP

Shirit ngjitës i kuq me bazë të letrës së fortë është veçanërisht i përshtatshëm për ngjitjen e fletës frenuese të avullit. Ai i mbyll hermetikisht mbivendosjet dhe është gjithashtu rezistent ndaj plakjes.

ursa-pro_kp-1487334577.jpg

Fushat e aplikimit

Çati e pjerrët

Tavani

Muri i jashtëm

Të dhënat teknike

Vetitë

  • Me bazë të letrës së fortë për ngjitje hermetike të mbivendosjeve të frenuesve të avullit.
  • Forcë shumë e lartë ngjitëse përmes modifikimit akrilik

Dimensionet e rollnes
Gjatësia x gjerësia (m)

Karton
Rollne/Karton

Paletë
Kartonë/Paletë

40 x 0,06

8

42

Shkarkime

(PDF / 0,97 Mb)