" PRO KA - Produkte - URSA
URSA SECO

PRO KA

Shirit ngjitës me ngjyrë blu karakterizohet nga përbërja e pëlhurës së saj, e cila shmang zgjerimin e tepërt dhe e cila ka një forcë të lartë ngjitëse. Kjo e bën atë ideale për ngjitjen e lidhjeve dhe vrimave.

ursa-pro_ka-1487334166.jpg

Fushat e aplikimit

Çati e pjerrët

Tavani

Muri i jashtëm

Të dhënat teknike

Vetitë

  • Me bazë të LDPE, për lidhje hermetike të frenuesve të avullit me komponentët fqinj dhe vrimat lëshuese.
  • Forcë shumë e lartë ngjitëse përmes modifikimit akrilik
  • Elastike, e mbrojtur kundër tej-zgjerimit përmes shtresës me pëlhurë

Dimensionet e rollnes
Gjatësia x gjerësia (m)

Karton
Rollne/Karton

Paletë
Kartonë/Paletë

25 x 0,06

10

42

Shkarkime

(PDF / 0,97 Mb)