" N-VII-L - Produkte - URSA
URSA XPS

N-VII-L

Pllakë nga shkuma e fortë, shumë e qëndrueshme ndaj shtypjes, nga polistireni i ekstruduar, i shkumëzuar me CO2 dhe përmban ajrin si një gaz qelizor.

ursa-n-vii-l-1487322619.jpg

Fushat e aplikimit

Çati e rrafshët

  • Çati e përmbysur - veçanërisht katet e parkingjeve

Dyshemeja

  • Pllakë mbajtëse e themelit
  • Dysheme për industri

Perimetër

  • Izolim i perimetrit (edhe në zonën e ujërave nëntokësorë)

Të dhënat teknike

Kodi i përcaktimit:

50-100 mm:
XPS-EN-13164-T1-CS(10\Y)700-DS(70,90)-DLT(2)5-CC(2/1,5/50)250-WL(T)0,7-WD(V)3-FTCD1

120-200 mm:
XPS-EN-13164-T1-CS(10\Y)700-DS(70,90)-DLT(2)5-CC(2/1,5/50)250-WL(T)0,7-WD(V)3-FTCD2

Lloji i produktit sipas ÖN B 6000: XPS-G 70

Rezistenca në shtypje 10% Ngjeshja: 700 kPa

Ndezshmëria Euroklasse E

Vetitë

  • profile të palosura në të gjitha anët (L)
  • Sipërfaqja: e lëmuar

Trashësia
mm

λD-Wert
W/mK

Dimensionet e pllakës
Gjatësia x gjerësia (mm)

Paketë
Pllaka /Pako

Paketë
m2/Pako

Paletë
Pako/Paletë

Paletë
m2/Paletë

Paletë
m3/Paletë

50

0,036

1.250 x 600

8

6,00

12

72,00

3,60

60

0,036

1.250 x 600

7

5,25

12

63,00

3,78

80

0,037

1.250 x 600

5

3,75

12

45,00

3,60

100

0,038

1.250 x 600

4

3,00

12

36,00

3,60

120

0,038

1.250 x 600

3

2,25

14

31,50

3,78

140

0,038

1.250 x 600

3

2,25

12

27,00

3,78

160

0,038

1.250 x 600

2

1,50

16

24,00

3,84

180

0,038

1.250 x 600

2

1,50

14

21,00

3,78

200

0,038

1.250 x 600

2

1,50

12

18,00

3,60

Certifikatat

Shkarkime

(PDF / 0,21 Mb)

Udhëzime rreth përpunimit