" Shajak izolues DF 38h - Produkte - URSA
URSA GLASSWOOL

Shajak izolues DF38h

Shajak izolues në tërësi i qëndrueshëm ndaj ujit (hidrofob), jo i ndezshëm dhe shumë i kompresuar për izolim termik dhe akustik të kasetave metalike.  

ursa-shajakizoluesdf38h-1533034770.jpg

Fushat e aplikimit

Muri i jashtëm

  • Izolim i kasetave metalike (Fasada industriale)
  • Izolim për konstruksione nga druri
  • Izolim për mure nga konstruksioni metalik me dimension 600mm
  • Izolim për konstruksione nga druri me dimension 590mm

 

Tavani

  • Tavanet e kateve të epërme, pa qasje

Të dhënat teknike

Kodi i përcaktimit: MW-EN 13162-T4-DS(70,-)-MU1-WL(P)-AFr5

Lloji i aplikimit sipas ÖNORM B 6000: MW-WL

Vetitë

  • Vlera e përçueshmërisë termike λD = 0,038 W/mK
  • Reagimi ndaj zjarrit Euro-Klasa A1 (jo i ndezshëm)
  • Mbrojtje e shkëlqyeshme akustike Afr ≥ 5
  • Në tërësi hidrofob
  • I përshkueshëm

Trashësia
mm

Vlera U
W/m2K

Dimensionet e rollnes
Gjatësia x gjerësia (mm)

Paketë
m2/Pako

Paletë
Pako/Paletë

Paletë
m2/Paletë

80

0,44

9.000 x 2 x 600

10,80

18

194,40

100

0,36

7.000 x 2 x 600

8,40

24

201,60

120

0,30

6.000 x 2 x 600

7,20

24

172,80

140

0,26

5.000 x 2 x 600

6,00

24

144,00

160

0,23

4.500 x 2 x 600

5,40

18

97,20

Certifikatat