" URSA GOES GREEN - Lajme - URSA

URSA GOES GREEN

08.03.2018

Slogani “URSA goes green” dëshiron të theksojë një vetëdije më të madhe të klientëve tanë në zgjedhjen e materialeve më të mira izoluese.

ursa-ursagoesgreen-1520514963.jpg

Slogani “URSA goes green” dëshiron të theksojë një vetëdije më të madhe të klientëve tanë në zgjedhjen e materialeve më të mira izoluese.

Kompania URSA dhe materialet izoluese të ndërtimit të saj vazhdojnë traditën e zhvillimit të materialeve izoluese të reja dhe marrin pjesë në mënyrë aktive në angazhimin e BE për të reduktuar emetimin e gazrave për 20% deri në vitin 2020.

Produktet inovative BiOnic, në treg që nga viti i kaluar, janë bërë nga burime natyrore të rinovueshme dhe të riciklueshme. Produktet e URSA ofrojnë efikasitet energjetik në ndërtesa dhe përmirësojnë cilësinë e jetës për njerëzit. Për të theksuar më tej pjesën tonë në reduktimin e CO2 në nivel global dhe lokal, ne kemi vendosur të shfaqim reduktimin e CO2, të arritur, duke shitur URSA izolimin termik dhe aktivitetet e punonjësve, online.

Si të njohim produkte më të mira?

Kontrolloni paketimin, sepse ngjyra jeshile nënvizon produktet më të mira në ofertën tonë. Në këtë mënyrë ju gjithashtu mund të ndiqni sloganin URSA goes greendhe kontribuoni me mozaikun e juaj të reduktimit të CO2.