URSA GLASSWOOL

Pllakë izoluese për fasada FDP 3/Vr

Pllakë izoluese në tërësi e qëndrueshme ndaj ujit (hidrofobe), në njërën anë e laminuar me lesh xhami të zi, jo e ndezshme, për izolim termik dhe akustik.

ursa-pllakizolueseprfasadafdp3vr-1533035061.jpg

Fushat e aplikimit

Muri i jashtëm

  • Izolimi i fasadave me ajrosje dhe ajrosje nga prapa pas veshjes së fasadës
  • Izolim i mureve të dyfishta
  • Izolim i mureve ndarëse në ndërtesa

Të dhënat teknike

Kodi i përcaktimit: MW-EN 13162-T4-DS(70,-)-MU1-WL(P)-AFr5

Lloji i aplikimit sipas ÖNORM B 6000: MW-W

Vetitë

  • Vlera e përçueshmërisë termike λD = 0,034 W/mK
  • Reagimi ndaj zjarrit Euro-Klasa A1 (jo i ndezshëm)
  • Mbrojtje e shkëlqyeshme akustike Afr ≥ 5
  • Në tërësi hidrofob
  • I përshkueshëm

Trashësia
mm

Vlera U
W/m2K

Dimensionet e pllakës
Gjatësia x gjerësia (mm)

Paketë
Pllaka/Pako

Paketë
m2/Pako

Paletë
Pako/Paletë

Paletë
m2/Paletë

50

0,61

1.400 x 600

10

8,40

20

168,00

60

0,52

1.400 x 600

8

6,72

20

134,40

80

0,40

1.400 x 600

6

5,04

20

100,80

100

0,32

1.400 x 600

5

4,20

20

84,00

120

0,27

1.400 x 600

4

3,36

20

67,20

140

0,23

1.400 x 600

4

3,36

20

67,20

160

0,21

1.400 x 600

3

2,52

20

50,40

180

0,18

1.400 x 600

3

2,52

20

50,40

200

0,17

1.400 x 600

3

2,52

20

50,40

220

0,15

1.400 x 600

2

1,68

20

33,60

Certifikatat

Udhëzime rreth përpunimit